Sziasztok!:)
Hozzávalók:
- 20 dkg nyers gesztenye vagy fagyasztott gesztenye püré(1 csomag)
- 1 csomag vanília vagy tiramisu pudingpor
- nyírfacukor (xilit) vagy nádcukor, eritrit (kb 2-3 ek)
- rumaroma
- kis tejszín (én kókuszt használtam)
- kekszpor (annyi kell belőle ,hogy kókuszgolyó állagú massza legyen)
- növényi tej 0,5 dl
- holland kakaópor
- 2-3 ek. savanykás lekvár (szilva,áfonya,ribizli)
Elkészítés:
1.A pudingot megfőzöm és amikor kihűlt belekeverek egy kis kókusz tejszínt vagy egy kanál kókuszolajat.
2.Az összetevőket összekeverem egy nagy tálban a pudinggal együtt és édesítem ízlés szerint és formázható állagúnak kell lennie és ha nagyon lágy teszek hozzá még egy kis kekszport.
3.Amikor összegyúrtam akkor kis golyókat formázok belőle amiket kakaóporban meghempergetek.Azonnal fogyasztható!
Jó étvágyat ehhez a finom édességhez!
/Ha megcsináljátok nagyon örülnék ha egy képet küldenétek róla:))/facebook:Piróth Inez/instagram:inezpiroth