InezPiroth

Vegán gesztenye desszert (könnyű)

2017. február 05. - Inez Piróth

16244277 572350222974721 2079665389 n

Sziasztok!:)

Hozzávalók:

  • 20 dkg nyers gesztenye vagy fagyasztott gesztenye püré(1 csomag)
  • 1 csomag vanília vagy tiramisu pudingpor
  • nyírfacukor (xilit) vagy nádcukor, eritrit (kb 2-3 ek)
  • rumaroma
  • kis tejszín (én kókuszt használtam)
  • kekszpor (annyi kell belőle ,hogy kókuszgolyó állagú massza legyen)
  • növényi tej 0,5 dl
  • holland kakaópor
  • 2-3 ek. savanykás lekvár (szilva,áfonya,ribizli)

Elkészítés:

1.A pudingot megfőzöm és amikor kihűlt belekeverek egy kis kókusz tejszínt vagy egy kanál kókuszolajat.

2.Az összetevőket összekeverem egy nagy tálban a pudinggal együtt és édesítem ízlés szerint és formázható állagúnak kell lennie és ha nagyon lágy teszek hozzá még egy kis kekszport.

3.Amikor összegyúrtam akkor kis golyókat formázok belőle amiket kakaóporban meghempergetek.Azonnal fogyasztható!

Jó étvágyat ehhez a finom édességhez!

/Ha megcsináljátok nagyon örülnék ha egy képet küldenétek róla:))/facebook:Piróth Inez/instagram:inezpiroth

A bejegyzés trackback címe:

https://inezveganblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9512185070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása